Steun het werk van IHLIA en word Vriend(in)

De Stichting Vrienden van IHLIA (VvI) stimuleert mensen om met een financiële donatie bij te dragen aan de instandhouding en groei van de collectie van IHLIA. Daarmee worden bijzondere publicaties aangeschaft die voor IHLIA zelf te duur zijn, maar worden ook projecten van IHLIA zoals Queering the collections gesteund.

Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat relevante informatie over homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen, trangsgenders, interseksuelen, hun geschiedenis, leefwereld en cultuur behouden en beschikbaar blijft.

Steun dus het werk van IHLIA en word Vriend(in)! Dat kan al voor slechts € 35 per jaar. Het is ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen of een legaat na te laten.

Laatste nieuws

> Afscheid van twee gewaardeerde VvI-bestuursleden; zit jij bij de volgende vergadering aan tafel?

In september heeft het bestuur van de Vriendenstichting afscheid genomen van twee gewaardeerde bestuursleden, Paul Overdijk en Werner Zonderop.

> Vrienden van IHLIA aanwezig op Roze Zaterdag 2023 in Goes

Na de geslaagde bijdrage aan de Roze Zaterdagen in Leeuwarden en Rotterdam en de Eurogames in Nijmegen waren de bestuursleden van de vriendenstichting deze keer afgereisd naar Zeeland.

> Stichting Vrienden van IHLIA(VvI) zoekt een bestuurslid

Met het vertrek van een van onze bestuursleden is er plaats voor een nieuw bestuurslid.

Beeld: No straight lines: the rise of queer comics

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA