Word Vriend(in)

Steun het werk van IHLIA en word Vriend(in)! Het bijeengebrachte geld wordt gebruikt om boeken en tijdschriften aan te schaffen die voor IHLIA zelf te duur zijn en, indien nodig, anderszins financieel bij te springen.

Vriend(in) word je al voor € 40 per jaar. Je krijgt uiteraard de IHLIA-nieuwsbrief toegestuurd en we nodigen je een paar keer per jaar uit voor diverse exclusieve activiteiten. Denk aan rondleidingen en kijkjes achter de schermen bij nieuwe tentoonstellingen van IHLIA.

Het is ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Mail naar info@ihlia.nl voor de mogelijkheden.

ANBI-status

De Stichting IHLIA heeft een ANBI-status. Dit betekent dat je jouw gift of schenking kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

Meer (achtergrond)informatie over de stichting VvI vind je hier.

Vul onderstaand formulier in om donateur van IHLIA te worden

Na het versturen krijg je een bevestiging van je aanmelding. We verzoeken daarin om je lidmaatschap definitief te maken door zelf de jaarlijkse bijdrage over te maken naar:

NL65 TRIO 0320 4750 34 t.n.v. Stg. Vrienden van IHLIA

De reden dat we vragen om zelf je donatie over te maken is dat we op deze manier voorkomen dat wij te maken krijgen met incassokosten. Zo blijft jouw bijdrage ook echt een bijdrage voor het behoud van het lhbtiq+-erfgoed.

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA