Vrienden van IHLIA aanwezig op Roze Zaterdag 2023 in Goes

Na de geslaagde bijdrage aan de Roze Zaterdagen in Leeuwarden en Rotterdam en de Eurogames in Nijmegen waren de bestuursleden van de vriendenstichting deze keer afgereisd naar Zeeland.

Daar hadden we een kraampje geregeld om een paar leuke items uit het IHLIA-archief te laten zien zoals T-shirts, oude magazines en buttons.

Het was een bijzondere dag want het was de eerste keer dat Roze Zaterdag in Zeeland werd georganiseerd. Daar merkten we niets van, want de organisatie van Roze Zaterdag door Stichting Goes Marketing was zeer professioneel en de bezoeker waren in groten getale aanwezig.

Ook de informatiemarkt op Bleekveld werd goed bezocht. Aan de kraam spraken we met oude bekenden, trouwe vrienden maar ook veel nieuwe aanwas die we konden laten kennismaken met IHLIA. We hebben verteld over de mooie IHLIA-organisatie en er waren zelfs mensen die zichzelf terugvonden in de historische magazines die bij de kraam lagen. Er zijn leuke gesprekken gevoerd en ook contacten gelegd met andere vrijwilligers aan de kramen zoals de BI+-organisatie en onze buren van de anti-discriminatievoorziening in Zeeland.

In de avond hebben we na het eten gedanst en meegezongen met Gerard Joling, Johnny Logan en geswingd met Ruth Jacott.

Om 23:00 gingen bij ons de lichtjes uit en zijn we afgehaakt. Wat een leuke kennismaking met GOES. Goes tot gauw! En hopelijk hebben we er leuke nieuwe Zeeuwse vrienden bij!

We nemen ons voor volgend jaar op 22 juni 2024 in Groningen op Roze Zaterdag te staan!

Deel dit berichtFacebookXWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA