House of hiv vraagt om inbreng voor expositie

Een aantal organisaties, waaronder IHLIA, werkt aan plannen voor een expositie over de verhalen achter 40 jaar community-initiatieven rond hiv en aids in ons land. Heb jij nog een verhaal wat je wilt delen? Misschien wil je meedenken/doen? Vul dan een korte enquête in.

Volgend jaar mei is het 40 jaar geleden dat in ons land de eerste mens overleed aan de gevolgen van aids.

Sindsdien zijn er veel community-initiatieven geweest, die ons hebben beschermd, geïnformeerd, voor ons hebben gezorgd en initiatieven die opkwamen voor de belangen van mensen met hiv en hun dierbaren. Veel initiatieven behoren tot het verleden; andere zijn nog steeds actief.

Expositie

Momenteel zijn de deelnemende organisaties Prostitutie Informatie Centrum, Trans United, Black Queer Archives, Mainline, IHLIA, Hiv Vereniging en hello gorgeous bezig met archiefonderzoek, interviews, gesprekken en fondsenwerving.

Maar het maken van deze expositie kan ook niet zonder de inbreng van mensen die de hiv-epidemie van dichtbij hebben meegemaakt en diegenen die vandaag de dag nog met hiv hebben te maken.

Wij willen je vragen om een korte vragenlijst in te vullen.  Het kost je een paar minuten om het in te vullen. Alvast bedankt!

Deel dit berichtFacebookXWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA