Geweldig nieuws: Sissi’s Expo-Resto schenkt 545 euro aan IHLIA na Amsterdam Pride 2023!

De Vrienden van IHLIA (VvI) zijn verheugd en dankbaar voor de gulle donatie van € 545 van Sissi’s Expo-Resto die zij doneren uit hun omzet tijdens Amsterdam Pride 2023. Deze genereuze bijdrage helpt ons bij het voortzetten van ons werk ter ondersteuning van de lhbtiq+-gemeenschap.

Sissi’s Expo-Resto is onderdeel van Tosti Horeca en zijn verbonden aan andere leuke horecagelegenheden in Amsterdam zoals het Huis van Iemand Anders (Van Woustraat) en binnenkort bar/dancing Multipla.

Beeld: IHLIA-collectiemedewerker Gerrit Weßel (links) en VvI-bestuursvoorzitter Josee Rothuizen (rechts)

Sissi’s Expo-Resto laat hiermee zien hoe bedrijven een positieve impact kunnen hebben. Als je ook wil bijdragen aan onze missie om diversiteit en inclusie te bevorderen, aarzel dan niet om te doneren en je steentje bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving. Bij de Vrienden van IHLIA geloven we dat gulle daden van vrijgevigheid een groot verschil kunnen maken.

Ter bestemming van dit mooie bedrag heeft het team al mooie plannen, zoals de aanschaf van twee bordspellen (Gay Sauna The Board Game & Stonewall Uprising Boardgame), gay pop Billy (well hung) en een abonnement op een Aziatisch queer magazine.

Overweeg je ook namens jouw organisatie een donatie te doen om het werk van IHLIA te ondersteunen? Neem dan contact op met Josee Rothuizen, voorzitter van het VvI-bestuur, via joseerothuizen@gmail.com.

Deel dit berichtFacebookXWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA