Word Vriend(in)

Steun het werk van IHLIA en word Vriend(in)! Het bijeengebrachte geld wordt gebruikt om boeken en tijdschriften aan te schaffen die voor IHLIA zelf te duur zijn en, indien nodig, anderszins financieel bij te springen.

Vriend(in) word je al voor € 35 per jaar. Je krijgt uiteraard de IHLIA-nieuwsbrief toegestuurd en we nodigen je een paar keer per jaar uit voor diverse exclusieve activiteiten. Denk aan rondleidingen en kijkjes achter de schermen bij nieuwe tentoonstellingen van IHLIA.

Het is ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Mail naar info@ihlia.nl voor de mogelijkheden.

Speciale Vriendenavond Roze Filmdagen op 16 maart
Op de Vriendenavond tijdens de Roze Filmdagen werd de documentaire No straight lines: the rise of queer comics – VS 2021, 79 min., Engels gesproken (niet ondertiteld), Vivian Kleiman.

De documentaire is een hartverwarmende geschiedenis van vijf slordige en baanbrekende cartoonisten die alles in beeld brachten, van de aids-crisis, coming-out en het homohuwelijk tot thema’s als ras, geslacht en handicap.

ANBI-status

De Stichting IHLIA heeft een ANBI-status. Dit betekent dat je jouw gift of schenking kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

Meer (achtergrond)informatie over de stichting VvI vind je hier.

Vul onderstaand formulier in om donateur van IHLIA te worden

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA

Agenda

[MEC id=”1825″]

Archief activiteiten

[MEC id=”1896″]

X