23jun13:0016:00WikiVrijdagDeze maand bij Atria; thema is Slavernij13:00 - 16:00 Gratis toegang, meld je aan:via link Meer informatie

Details

De WikiVrijdag wordt georganiseerd door de Gendergap Werkgroep van Wikimedia in samenwerking met IHLIA LGBTI Heritage en Atria en vindt iedere maand plaats, afwisselend bij Atria en IHLIA.

Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouwgerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia.

Deze maand komen we samen bij Atria. Deze bijeenkomst staat in het teken van slavernij naar aanleiding van Keti Koti (1 juli), herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij.

We krijgen deze WikiVrijdag bezoek van de Wiki goes Caribbean werkgroep. Samen hebben we als doel deelnemers van de bijeenkomst in staat te stellen om meer artikelen en afbeeldingen over vrouwen en vrouw en lhbti gerelateerde onderwerpen in Suriname en het Caribische gebied op Wikipedia te plaatsen.

>Hier is een lijst met gewenste artikelen te vinden.

Voor de WikiVrijdagen word je om 13:00 uur verwacht op de locatie waar je tot 16:00 uur vrij kunt werken aan artikelen op Wikipedia.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor zowel startende als ervaren Wikipediabewerkers. Wij zorgen voor een prettige omgeving waarin we samen werken aan artikelen op Wikipedia. Ervaren Wikipedia begeleiders helpen je bij je eerste of vervolgstappen op Wikipedia en/of Commons.

Programma

Hier kun je ideeën opdoen: > https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikiproject/LHBT/Nog_te_doen

Alvast thuis aan het werk? Bekijk dan deze >introductievideo of duik in de >handleiding schrijven voor Wikipedia.

>Meer informatie over het aanmaken van een account en veel tips vind je op de Wikipediaprojectpagina

Inschrijven

De bijeenkomst is gratis. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om je in te schrijven.

> SCHRIJF JE IN

NEEM EEN LAPTOP MEE ALS JE KOMT

Meer lezen

Tijd

(Vrijdag) 13:00 - 16:00

Locatie

Atria

Vijzelstraat 20

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA