12nov14:0016:00Wikipedia-schrijfmiddagSamen met IHLIA en Atria14:00 - 16:00

Details

Atria, IHLIA en Wikimedia Nederland organiseren de gezamenlijke online WikiVrijdagen. Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouw gerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia.

 De WikiVrijdag wordt gehouden in Zoom en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Je bent van harte welkom, of je nou beginner bent of ervaren bewerker.

Programma

Met diegenen die al wat Wikipedia kennis hebben gaan we samen verder met het schrijven van een artikel over De Knalpot. Daarnaast is er elke bijeenkomst voor starters de mogelijkheid om een introductie Wikipedia te volgen en/of vragen te stellen. De WikiVrijdagen zijn heel laagdrempelig en vrij in te delen, jij bepaalt zelf bij welke groep je aansluit en of je tussentijds van groep verandert.

Starters kunnen op 12 november weer terecht in een apart kanaal, waar een Introductie Wikipedia bewerken wordt geboden. Er is ook ruim tijd voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Inschrijven (zie ook link bij Meer informatie) is een vereiste, zo kunnen we je de inlogcodes voor de online WikiVrijdag omgeving toesturen. We werken met Zoom; de inloggegevens ontvang je een dag van tevoren.

Meer lezen

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 16:00

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA