05jan17:0019:00Nieuwjaarsreceptie 2023Exclusief voor Vrienden van IHLIA17:00 - 19:00

Details

Eindelijk is het weer mogelijk – op donderdag 5 januari 2023 hopen we met de Vrienden van IHLIA te toasten op het nieuwe jaar. Van 17 tot 19 uur zijn de donateurs van harte welkom bij IHLIA in De Prinsenzaal op de 6e etage (de zaal op de 6e met het mooiste uitzicht over de stad) met daarna de borrel in de Torenkamer op de 7e verdieping van OBA Oosterdok.

Programma
We bieden een programma aan dat er als volgt uitziet:

  • Opening door Josee Rothuizen, voorzitter VvI
  • Lezing door Tieneke Sumter
  • Voordracht van enkele gedichten van Justine Borkes
  • Borrel

Tieneke Sumter is een in Suriname geboren activiste en voorzitter van Survibes, een belangenvereniging voor Surinaamse lhbti+’ers in Nederland. Tieneke leeft en werkt vanuit de gedachte van intersectionaliteit. Bij intersectionaliteit ben je je ervan bewust dat mensen op meerdere assen kunnen afwijken van ‘de norm’, dat die assen elkaar beïnvloeden en dat dat iemands positie in de maatschappij bepaalt. Iemand kan bijvoorbeeld vrouw zijn, en zwart, en lesbisch.

Justine Borkes (1943-2021) was dichter, feministe en criticaster. Zij heeft bij haar overlijden een mooi bedrag aan IHLIA gelegateerd, waarvoor wij haar zeer dankbaar zijn. De bezorgers van haar legaat zijn bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig.

Aanmelden
Deze borrel is alleen toegankelijk voor Vrienden van IHLIA. Ben je nog geen donateur, maar zou je hier graag bij aanwezig willen zijn? Word dan snel >Vriend(in) van IHLIA

Meer lezen

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 19:00

Locatie

OBA Oosterdok (Prinsenzaal)

Oosterdokskade 143, 6e verdieping

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA