Covid-19-maatregelen

Vanaf 26 juni 2021 is IHLIA weer open voor het publiek. Collectie op de 3e etage blijft zonder reservering 7 dagen in de week raadpleegbaar. Dit geldt ook voor onze tentoonstellingen. Op dit moment is het beperkt mogelijk om opgevraagde materialen op de 3e etage in te kunnen zien. Hiervoor is een afspraak met een van onze informatiemedewerkers noodzakelijk.

Bezoek is mogelijk mits alle regels in acht worden genomen. Doe daarom voor je komst naar de OBA een gezondheidscheck. Tijdens het bezoek dienen het 1,5 meter afstand houden en de aanwijzingen die in het gebouw zijn opgehangen te worden gevolgd.

Alle serviceverzoeken worden op maat behandeld. Hierbij wordt naast urgentie ook rekening gehouden met de beschikbare tijd, middelen en menskracht. IHLIA is digitaal altijd bereikbaar. Je kunt ons bereiken per mail via info@ihlia.nl  en onze website.

Deze maatregel is van belang omdat wij de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers serieus nemen. Wij blijven onze uiterste best doen om jou te ondersteunen ondanks deze moeilijke tijden. Aarzel niet om je vraag aan ons voor te leggen.

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA

Agenda

[MEC id=”1825″]

Archief activiteiten

[MEC id=”1896″]

X