Covid-19-maatregelen

Per 19 december 2021 zijn de regels voor een bezoek aan IHLIA (en OBA) aangescherpt. De collectie op de 3e etage blijft wel zonder reservering zeven dagen in de week raadpleegbaar. Ook onze tentoonstellingen blijven toegankelijk. Maar hiervoor gelden wel aangepaste openingstijden.

Bezoek is mogelijk mits alle regels in acht worden genomen. Doe daarom voor je komst naar de OBA een gezondheidscheck. Tijdens je bezoek dien je 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Meer informatie vind je op de website van de OBA.

Openingstijden
ma t/m vrij: 08.00 – 17.00 uur
za en zo: 10.00 – 17.00 uur

Serviceverzoeken

Op dit moment is het beperkt mogelijk om opgevraagde materialen op de 3e etage in te kunnen zien. Hiervoor is een afspraak met een van onze informatiemedewerkers noodzakelijk. Alle serviceverzoeken worden op maat behandeld. Hierbij wordt naast urgentie ook rekening gehouden met de beschikbare tijd, middelen en menskracht. IHLIA is digitaal altijd bereikbaar. Je kunt ons bereiken per mail via info@ihlia.nl  en onze website.

Deze maatregel is van belang omdat wij de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers serieus nemen. Wij blijven onze uiterste best doen om jou te ondersteunen ondanks deze moeilijke tijden. Aarzel niet om je vraag aan ons voor te leggen.

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA