Afscheid van twee gewaardeerde VvI-bestuursleden; zit jij bij de volgende vergadering aan tafel?

In september heeft het bestuur van de Vriendenstichting afscheid genomen van twee gewaardeerde bestuursleden, Paul Overdijk en Werner Zonderop.

Paul is zich zo’n tien jaar geleden gaan bezighouden met de vriendenstichting. Die leidde op dat moment een soort slapend leven met nog maar weinig betalende leden. Met hard werken en goede ideeën heeft hij met een paar andere bestuursleden in een paar jaar de vriendenclub uit gebouwd tot zo’n 80 betalende leden. Een enorme prestatie! Daar is tijdens het afscheid bij stilgestaan.

Inmiddels hebben we al boven de 100 vrienden. Paul werd geroemd om zijn scherpe blik, brede insteek en warme persoonlijkheid. Paul heeft na een aantal jaar als voorzitter van de stichting al een stap teruggedaan doordat hij niet meer volledig in Nederland woonde. Nu is tijd om hem echt uit te zwaaien maar met grote dankbaarheid voor wat hij voor IHLIA en de Vriendenstichting heeft gedaan. 

In een iets kortere tijd, maar zeker niet met minder impact, heeft Werner zich ook een aantal jaar ingezet als secretaris van de Vriendenstichting. Werner werd geprezen om zijn mooie teksten, zijn nauwkeurigheid en gevoel voor humor. De vergaderingen waren altijd nuttig maar zeker ook gezellig door mooie verhalen en grappige momenten. Ook Werner zal gemist worden maar we weten zeker dat we hem nog regelmatig gaan terugzien bij de Vriendenbijeenkomsten of op andere plekken. Dank jullie wel, Paul en Werner.

Nu is het de schone taak aan de blijvende bestuursleden om weer een compleet bestuur te gaan vormen. Iets voor jou? Of liggen je kwaliteiten niet in vergaderen maar in dingen organiseren en regelen? Ook dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken!

Stuur een vrijblijvend mailtje aan: joseerothuizen@gmail.com of msteijn@icloud.com.

Deel dit berichtFacebookXWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA