Vacature: Medewerker bibliotheek/archief en informatiedienstverlening (gesloten)

De vacature is gesloten, je kan niet meer reageren.

In verband met het vertrek van een collega is IHLIA LGBTI Heritage op zoek naar een medewerker bibliotheek/archief en informatiedienstverlening. Deze is werkzaam ten behoeve van het beheer van diverse collecties. Hoofdtaak is het beheren van de collectieobjecten, in toenemende mate in digitale vorm. De medewerker houdt zich ook bezig met vraagafhandeling en informatiebemiddeling ten behoeve van bezoekende klanten als wel klanten die via andere wegen IHLIA benaderen.

Daarnaast is de medewerker bibliotheek/archief en informatiedienstverlening medeverantwoordelijk voor het beheer van de hele collectie, zowel de fysieke als de digitale collecties. Hieronder wordt gerekend onder meer het verzamelen, bewaren, ontsluiten, beschikbaar stellen van documenten en andere materialen. Daarnaast behoort tot de taken het onderhoud van de bibliotheek- en archiefcollectie in de vorm van opruim- en
presentatiewerkzaamheden. Ook draagt hij/zij/hen bij aan de presentatie van de collectie op uiteenlopende manieren, zowel online als fysiek. Hieronder valt ook het beheer van bruiklenen aan derden, en het ondersteunen van het expositie- en publieksprogramma van IHLIA.

Deel dit berichtFacebookXWhatsApp

Menu

Contact

Bezoekadres IHLIA
OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143, 3e verdieping
1011 DL Amsterdam

Tel: 020-5230837
E-mail: info@ihlia.nl

Exposities op het IHLIA-plein
Dagelijks gratis te bezoeken, volg openingstijden OBA